Dopingskandaali: Suomalaismanagerin suojatti nousee olympiavoittajaksi?


Etusuora: 09.11.2015 20:53Yleisurheilu
Dopingskandaali: Suomalaismanagerin suojatti nousee olympiavoittajaksi?
Suomalaisen urheilumanagerin Jukka Härkösen suojatti Caster Semenya saattaa nousta olympiavoittajaksi Venäjää ravisuttelevan dopingskandaalin myötä.

Semenya sijoittui toiseksi Lontoon olympialaisten 800 metrin kilpailussa. Kisan voittoon juoksi Venäjän Maria Savinova ja pronssille Ekaterina Poistogova, jotka ovat WADA:n elinikäiseen kilpailukieltoon ehdotettujen urheilijoiden listalla. Heidän kerrotaan  kilpailleen Lontoossa, koska Venäjän antidopingkomitea ei välittänyt dopingrikkeistä. 


Savinova juoksi voittoon myös Daegun MM-kisoissa, joissa Semenya tuli myös toiseksi. Näin ollen, Savinovan mahdollisten tulosten mitätöinti toisi Semenyan palkintokaappiin olympiakullan lisäksi uran toisen maailmanmestaruuden. Ensimmäisen eteläafrikkalainen voitti vuonna 2009.

800m london
Kaupallinen yhteistyö

Verge Motorcycles on sähkömoottoripyöräilyn tulevaisuus! Verge suunnittelee, kehittää, rakentaa ja myy innovatiivisia sähköisiä moottoripyöriä. Vergellä on nyt käynnissä rahoituskierros kasvusijoituspalvelu Springvest Oyj:n kautta. Tutustu Vergeen ja sijoita sähköistyvään liikenteeseen!