Elmo Lakka hyvässä vireessä Lodzissa

Elmo Lakka jatkoi hallikauttaan Puolassa


Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Elmo Lakka jatkoi hallikauttaan tiistaina Puolassa.
Etusuora: 11.02.2020 20:45Yleisurheilu
Elmo Lakka jatkoi hallikauttaan Puolassa
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Elmo Lakka.
Elmo Lakka juoksi 60 metrin aitojen alkuerissä ajan 7,73 ja eteni suoraan illan finaaliin. 26-vuotias Lakka oli Milan Trajkovicin (7,65) voittamassa erässä toinen.

Finaalissa jyväskyläläinen sijoittui neljänneksi ajalla 7,76. Kisan voitti Valdo Szucs 7,57, toinen oli Puolan Damian Czykier 7,58 ja kolmas Trajkovic 7,67.

Szucs nousee ajallaan maailman tämän kauden hallitilastossa jaetulle seitsemännelle sijalle. Czykierin kauden paras on peräti 7,54, jolla hän on jaetulla kolmannella sijalla maailmassa. Trajkovic on viime vuoden EM-hallivoittaja.

Lakan kauden paras tulos on 7,69 Pariisista pari viikkoa sitten. Hänen ennätys on viime vuodelta 7,65.

Lakka nähdään ensi viikonlopun SM-halleissa, jossa hän metsästää uransa kuudetta sisäratojen Suomen mestaruutta aidoissa.

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketitLue myösKatso kaikki uutiset