Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Elmo Lakka jatkoi hallikauttaan tiistaina Puolassa.
Etusuora: 11.02.2020 20:45Yleisurheilu
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Elmo Lakka.
Elmo Lakka juoksi 60 metrin aitojen alkuerissä ajan 7,73 ja eteni suoraan illan finaaliin. 26-vuotias Lakka oli Milan Trajkovicin (7,65) voittamassa erässä toinen.

Finaalissa jyväskyläläinen sijoittui neljänneksi ajalla 7,76. Kisan voitti Valdo Szucs 7,57, toinen oli Puolan Damian Czykier 7,58 ja kolmas Trajkovic 7,67.

Szucs nousee ajallaan maailman tämän kauden hallitilastossa jaetulle seitsemännelle sijalle. Czykierin kauden paras on peräti 7,54, jolla hän on jaetulla kolmannella sijalla maailmassa. Trajkovic on viime vuoden EM-hallivoittaja.

Lakan kauden paras tulos on 7,69 Pariisista pari viikkoa sitten. Hänen ennätys on viime vuodelta 7,65.

Lakka nähdään ensi viikonlopun SM-halleissa, jossa hän metsästää uransa kuudetta sisäratojen Suomen mestaruutta aidoissa.