Vilma Nissinen ja Joel Ikonen kärkinimet FIS Härkösten Hiihdoissa

Vilma Nissinen ja Joel Ikonen olivat Härkösten Hiihtojen suvereenit ykköset 5 km ja 10 km vapaan tyylin matkoilla Ristijärvellä.
Etusuora: 21.12.2019 21:50Hiihto
Ristijärvellä järjestettiin lauantaina mukavatasoiset FIS Härkösten Hiihdot. Miehet hiihtivät 10 km ja naiset 5 km vapaalla tyylillä. Vuokatti Ski Team Kainuun 22-vuotias Vilma Nissinen jatkoi väkevää virettään voittamalla naisten kisan ylivoimaiseen tyyliin. Viikko sitten Vuokatin Skandinavia Cupissa mainiot sijat viisi ja kuusi metsästänyt Nissinen oli Ristijärvelllä suvereeni, sillä toiseksi sijoittunut Vantaan Hiihtoseuran Jasmi Joensuu hävisi Nissiselle 24,5 sekuntia. Kolmanneksi hiihtänyt Mikkelin Hiihtäjien Jasmin Kähärä jäi voittajalle jo yli puoli minuuttia.

Miesten puolella nähtiin myös ylivoimavoitto, kun Pohti Skiteamin kotimaiselle huipulle tuloaan tekevä Joel Ikonen päihitti 10 km kisassa toiseksi tulleen Ilmajoen Kisailijoiden konkarin Kari Variksen 21,5 sekunnilla. Kolmanneksi hiihti Jämin Jänteen Markus Vuorela reilut puoli minuuttia Ikoselle hävinneenä.