Jessica Ennis-Hill palaa radoille toukokuussa

Jessica Ennis-Hill palaa radoille toukokuussa


Etusuora: 29.01.2015 16:49Yleisurheilu
Lontoon olympialaisissa 7-ottelun kultaa voittaneen Jessica Ennis-Hillin paluu radoille lähestyy. Ennis-Hillin elämässä on tapahtunut paljon Lontoon kisojen jälkeen, eikä brittikaunotarta ole nähty radoilla sitten olympiakullan voittamisen. Mukaan on mahtunut niin loukkaantumisia, kuin onnellisia perhetapahtumia.

Kaudella 2013 Ennis-Hillin tähtäin oli Moskovan MM-kilpailuissa, mutta hän joutui viime hetkellä vetäytymään kilpailusta akillesvaivojen takia ja samalla koko kausi oli taputeltu. Sen sijaan kausi 2014 jäi väliin onnellisimmista syistä; Ennis-Hillin perheeseen syntyi esikoinen kesällä.

Nyt 28-vuotias britti on siirtänyt katseensa Rion olympialaisiin ja kultamitaliin, kertoo Iso-Britannian yleisurheiluliiton huippu-urheilujohtaja Neil Black. Hänen mukaansa Ennis-Hill on harjoitellut täysipäiväisesti jo parin kuukauden ajan ja on 100% motivoitunut puolustamaan seitsenottelun kultaansa Riossa 2016. Vielä jossakin vaiheessa liikkui huhuja, että Ennis-Hill tähtäisi vain vahvimpiin lajeihinsa, aitoihin ja pituushyppyyn, mutta näin ei siis kuitenkaan ole.

Tulevana kesänä Ennis-Hill aikoo kilpailla jo toukokuun lopulla Götzisissä, mutta kokonaisuudessaan hän lähtee kesään ilman sen suurempia tulostavoitteita.

Lähde: theguardian.com / Photo by Kent Capture