Mauricio Ortega heitti yli 70 metriä

Daniel Ståhlille myrskyvaroitus yllättävältä suunnalta – Kolumbian kiekkojätti latasi yli 70 metriä


Kolumbialainen kiekonheittäjä Mauricio Ortega on rajussa heinäkuun kunnossa.
Etusuora: 23.07.2020 19:18Yleisurheilu
Daniel Ståhlille myrskyvaroitus yllättävältä suunnalta – Kolumbian kiekkojätti latasi yli 70 metriä
Mauricio Ortega (s. 1994) paiskasi eilen Portugalin Lovelhessa uuden Etelä-Amerikan ennätyksen 70,29. Hän kohensi reilut kolme metriä helmikuussa samassa kaupungissa heittämäänsä maanosaennätystä 67,03.

Ortega kiilasi myös kauden maailmantilaston kärkeen ohittaen tänä vuonna tuloksen 70,25 heittäneen Daniel Ståhlin. Ortegan toistaiseksi paras arvokisasijoitus on ollut 11:s sija Pekingin MM-kisoissa 2015. Viime syksynä Dohan MM-kisoissa hän karsiutui tuloksella 61,92.

Lovelhen kisassa nähtiin myös toinen hurja suoritus, kun Ecuadorin Juan Caicedo latasi kotimaansa uudeksi ennätykseksi lukemat 69,60. Caicedon ennätysparannus oli hulppea, sillä hänen helmikuussa Lovelhessa syntynyt aiempi ennätyksensä oli 63,31.

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketitLue myösKatso kaikki uutiset