Nostalgiavideo julki – näin Mika Halvari valmistautui Atlantan olympialaisiin

Nostalgiavideo julki – näin Mika Halvari valmistautui Atlantan olympialaisiin


Takavuosien kuulalegenda Mika Halvari täyttää helmikuussa 50 vuotta. Nyt YouTubeen on ladattu video Ylen lähetyksestä, jossa seurataan Halvarin tietä kohti Atlantan olympialaisia.
Etusuora: 18.12.2019 10:56Yleisurheilu
Nostalgiavideo julki – näin Mika Halvari valmistautui Atlantan olympialaisiin
Mika Halvari.
MM-hopean vuonna 1995 voittaneen ”Kemin Keijun” olympiataivalta vaikeutti alkuvuodesta 1996 sattunut akillesjänteen katkeaminen.

- Ei se ollut napsahdus, vaan se oli kauhea kumahdus. Ei siinä ollut kahta puhetta. Kyllä mä tiesin heti, että akillesjänne on mennyt poikki, Mika Halvari kommentoi videolla.

Mahdollisuuksiinsa kilpailla Atlantassa Halvari suhtautui kryptisesti.

- Olen tehnyt itselleni selväksi sen, että mahdollisesti mä en kilpaile Atlantassa, mahdollisesti kilpailen.

Mukana videon alkupuolella on myös kuvaa Halvarin harjoittelusta Kemin Junkohallissa. Massiivinen kuulantyöntäjä hyppii aitoja sähäkästi ja treenaa räjähtävyyttä ottamalla startteja pikajuoksun lähtötelineistä.

Video: Mika Halvari valmistautuu Atlantan olympialaisiin
Muut videot Urheiluruutumies-tililtä

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketit