Neziri aitoi 13,15 - Stefanidi taivutti 486


Etusuora: 08.06.2016 19:43Yleisurheilu
Neziri aitoi 13,15 - Stefanidi taivutti 486
Nooralotta Neziri aitoi kauden parhaan aikansa 13,15 Ateenassa keskiviikkona. Pyörivässä tuulessa käydyssä kilpailussa toiseksi sijoittui Elisavet Pesirirou (GRE) samalla ajalla Nezirin kanssa. Nezirin SE-tulos on kaksi vuotta sitten juostu 12,98. Hän ei ole aiemmin juossut näin aikaisessa vaiheessa kautta alle 13,20 aikoja.

Damn. Loppusuoran pieni vastainen sai tänään aidat kolisemaan. Kovan kisan voitto silti ajalla 13,15. Seuraavaksi Lapinlahti! 💪🏾
— Nooralotta Neziri (@NooralottaNezir) 8. kesäkuuta 2016


- Kroppa tuntui hyvältä, mutta juoksu ei ollut kauhean terävää. Hermosto oli vähän väsynyt, kun maanantaina oli Espoossa kaksi kovaa juoksua, Neziri kertaili SUL:n tiedotteessa.

Suomalaisaiturin nilkka sai kolhuja aitajuoksussa, mutta puolitoista tuntia aitakilpailun jälkeen hän pystyi jo juoksemaan 100 metriä 11,73, joka riitti toiseen sijaan.

Samoissa Filothei Gala -kisoissa Ekaterini Stefanidi (GRE) teki naisten seiväshypyn maailman kärkituloksen 486. Tulos on myös uusi Kreikan ulkorataennätys. Stefanidi ylitti tänä vuonna hallissa 490.

Video Stefanidin hypystä:
https://youtu.be/ERZbonnW9hs
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta