SUL: Matti Mononen palaa seiväspaikalle

SUL: Matti Mononen palaa seiväspaikalle


Etusuora: 03.02.2016 13:12Yleisurheilu
SUL: Matti Mononen palaa seiväspaikalle
Suomen Urheiluliitto kertoo seiväshyppääjä Matti Monosen tekevän paluuta. Lappeenrannan Urheilu-Miehiä edustava Mononen aikoo kilpailla perjantaina Tanhuvaaran urheiluopistolla.

Loukkaantumiset ovat kiusanneet 32-vuotiaan hyppääjän uraa viime vuosina. Viimeisimmät tulokset löytyvät vuodelta 2013, jolloin Mononen ylitti viisi metriä. Olympiavuonna 2012 edellisellä kunnon kilpailukaudella mies taivutti tuloksen 555. Viime kesänä kilpailutoiveet hautasi akillesjänneleikkaus.

Parhaimmillaan Mononen on ylittänyt 570 vuonna 2006 ja samana kesänä hän sijoittui EM-kisoissa neljänneksi. Jo 2002 Mononen ylitti 19-vuotiaana 560, joka on edelleen kyseisen ikäluokan Suomen ennätys.

Nyt Monosen aikeissa on osallistua SM-hallikisoihin Tampereella kuluvan kuun lopulla. Sitä ennen suunnitelmissa on kilpailla kahdesti. Ensimmäinen noista kisoista on Tanhuvaaran urheiluopistolla 5.2.

(Yleisurheilu.fi)

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketitLue myösKatso kaikki uutiset