Usain Bolt palaa lempiareenalleen heinäkuussa


Etusuora: 09.03.2015 19:32Yleisurheilu
Usain Bolt palaa lempiareenalleen heinäkuussa
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Lausannen Timanttiliiga sai kaksi kovaa nimeä starttilistoilleen, kun pikajuoksutähti Usain Bolt, sekä seivästä dominoinut Renaud Lavillenie varmistivat osanottonsa kilpailuun.

Bolt juoksee Lausannessa 200 metriä ja kertoo radan olevan lempiratansa, sillä kurvit ovat optimaaliset 200 metrin juoksemiseen. Jamaikalainen on juossut kyseisellä areenalla 200 metriä neljä kertaa aikaisemminkin ja kellottanut parhaimmillaan 19,58. Pikajuoksutähti on kertonut siirtyvänsä sivuun kilpaurheilun parista vuonna 2017 ja Lausannen kisa on hänelle tärkeä ajatellen 19 sekunnin rajan rikkomista.

Sveitsiläisistä kotiyleisöä huudattamaan on povattu ainakin tuoretta 800 metrin halli-Euroopan mestaria Selina Büchelia ja 400 metrin aitojen Euroopan mestaria Kariem Husseinia. Lausannen Timanttiliiga kisataan heinäkuun 9. päivä.

Boltin 19.59 Lausannessa höystettynä Mauri Myllymäen selostuksella.
https://www.youtube.com/watch?v=kjRJdzCav9U

usainbolt.com
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta