Usain Bolt palaa lempiareenalleen heinäkuussa

Usain Bolt palaa lempiareenalleen heinäkuussa


Etusuora: 09.03.2015 19:32Yleisurheilu
Usain Bolt palaa lempiareenalleen heinäkuussa
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Lausannen Timanttiliiga sai kaksi kovaa nimeä starttilistoilleen, kun pikajuoksutähti Usain Bolt, sekä seivästä dominoinut Renaud Lavillenie varmistivat osanottonsa kilpailuun.

Bolt juoksee Lausannessa 200 metriä ja kertoo radan olevan lempiratansa, sillä kurvit ovat optimaaliset 200 metrin juoksemiseen. Jamaikalainen on juossut kyseisellä areenalla 200 metriä neljä kertaa aikaisemminkin ja kellottanut parhaimmillaan 19,58. Pikajuoksutähti on kertonut siirtyvänsä sivuun kilpaurheilun parista vuonna 2017 ja Lausannen kisa on hänelle tärkeä ajatellen 19 sekunnin rajan rikkomista.

Sveitsiläisistä kotiyleisöä huudattamaan on povattu ainakin tuoretta 800 metrin halli-Euroopan mestaria Selina Büchelia ja 400 metrin aitojen Euroopan mestaria Kariem Husseinia. Lausannen Timanttiliiga kisataan heinäkuun 9. päivä.

Boltin 19.59 Lausannessa höystettynä Mauri Myllymäen selostuksella.
https://www.youtube.com/watch?v=kjRJdzCav9U

usainbolt.com

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketitLue myösKatso kaikki uutiset