Kaisa Mäkäräinen ilmoitti uransa päättymisestä


Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen ilmoitti tänään sosiaalisessa mediassa uransa päättymisestä tähän kauteen.
Etusuora: 14.03.2020 15:47Ampumahiihto
Kaisa Mäkäräinen ilmoitti uransa päättymisestä
Kaisa Mäkäräinen. Kuva: Andrew Fedorov [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons
Kaisa Mäkäräinen kilpailee tänään Kontiolahden takaa-ajossa viimeisen kerran. Joensuulaistähti ilmoitti pitkän uransa päättymisestä sosiaalisessa mediassa.- Tein ensimmäiset ampumahiihtoharjoitukseni tällä stadionilla vuonna 2003 ja nyt kansainvälinen urani päättyy tänään yhtäkkiä täällä samassa paikassa. En halunnut tai suunnitellut lopettaa tällä tavalla ilman katsojia, mutta emme voi asialle mitään, Mäkäräinen kirjoittaa some-postauksessaan.

Mäkäräinen on Suomen kaikkien aikojen paras naisampumahiihtäjä. Hän voitti urallaan kuusi MM-mitalia: yhden kullan, yhden hopean ja neljä pronssia. Kultamitalinsa Mäkäräinen voitti vuonna 2011 Hanty-Mansijskin takaa-ajosta.

Maailmancup-urallaan Mäkäräinen on saavuttanut ennen päätösosakilpailuaan peräti 27 voittoa ja yhteensä 85 palkintopallisijaa. Hän on podium-sijojen määrässä naisten kaikkien aikojen listalla toisena Ruotsin Magdalena Forsbergin jälkeen.
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta