Blogit 2020 - Lue Suosituimmat & Parhaat Urheilublogit | Etusuora.com

Blogit 2020


Parhaat ja suosituimmat blogit 2020 etsinnässä? Löydät sivustoltamme Etusuoran urheilu-blogit, missä keskitytään ennen kaikkea yksilöurheilun maailmaan.
Etusuoran blogit pyörivät yleisesti urheilun ytimeen pureutuvien aiheiden ohella ennen kaikkea syvällä yksilöurheilun aiheiden äärellä. Urheilublogit on suunnattu pääosin hiihdon, ampumahiihdon, yleisurheilun ja muiden yksilölajien, kuten mäkihypyn ystäville.

GIF-eliittiryhmä

GIF-eliittiryhmä


Gamlakarleby Idrottsförening on perustanut eliittiryhmän, jonka tavoitteena on edustaa ja menestyä sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.
Avaa blogi

Jari Porttila

Jari Porttila


Jari Porttila lukeutuu suomalaisen urheilumaailman kulttihahmoihin. Toimittajalegenda nousi ensimmäisen kerran suuren yleisön tietoisuuteen Los Angelesin olympialaisissa 1984, jolloin hän oli merkittävässä roolissa tutkimassa Martti Vainion dopingkäryyn johtaneita syitä.
Avaa blogi

Tuomo Salonen

Tuomo Salonen


Tuomo Salosta esiteltäessä ei ole liioiteltua sanoa, että mies on monessa mukana. Suuri yleisö yhdistää Salosen suomalaisten keskimatkojen juoksijoiden konkarikalustoon, mutta pinnan alla tapahtuu paljon muutakin.
Avaa blogi