Kontiolahti Maailmancup Ampumahiihto 2020 - Katso Ohjelma & Tulokset

Kontiolahti maailmancup 2020


Suomalaisten suureksi iloksi Kontiolahti palaa yhden kauden tauon jälkeen maailmancupin ohjelmistoon. Katso Kontiolahden 2020 ampumahiihdon maailmancupin ohjelma, tulokset ja tilastoja.
Kontiolahti on perinteikäs ampumahiihtopaikkakunta, joka on isännöinyt ampumahiihdon maailmancupia useina vuosina. Ensimmäisen kerran Kontiolahden kisattiin maailmancupin merkeissä jo kaudella 1989-1990. Kaikkiaan Kontiolahdella on järjestetty maailmancupin osakilpailut ennen tulevaa kautta 11 kertaa. Lisäksi Kontiolahdella järjestettiin ampumahiihdon MM-kisat vuosina 1999, 2015 sekä miesten MM-viesti vuonna 1990.

Kontiolahti Maailmancup - Ohjelma 2020


Ampumahiihdon maailmancup-kauden 2019-2020 toiseksi viimeisessä maailmancup-viikonloppuna Kontiolahdella hiihdetään. Ohjelmassa ovat henkilökohtaiset sprintit ja takaa-ajot sekä sekaviesti ja parisekaviesti. Kilpailut käynnistyvät torstaina 12.3. miesten pikamatkalla ja päättyvät sunnuntain parisekaviestiin ja sekaviesiin.Kontiolahti Maailmancup - Tulokset 2020


Alle päivitetään ampumahiihdon maailmancupin Kontiolahden kilpailuviikon tulokset 2020, kun kilpailuja on saatu käytyä läpi. Ensimmäisenä kilpailuna Östersundissa käydään parisekaviesti.

Kontiolahden maailmancupin vanhoja tuloksia


Kaisa Mäkäräinen on menestynyt Kontiolahdella vuosien varrella erinomaisesti. Hänellä on Kontiolahdelta yhteensä neljä voittoa ja kuusi palkintopallisijaa.