Krista Pärmäkoski niukasti toinen Oloksen sekuntitaistelussa

Natalia Nepryaeva hiihti voittoon lauantaina Oloksen FIS-tykkikisoissa naisten 5 km (p) kilpailussa. Toiseksi sijoittui kautensa avannut Krista Pärmäkoski.
Etusuora: 16.11.2019 10:37Hiihto
Kuva: Pärmäkosken mediapankki 2019
Krista Pärmäkoski Äänekosken SM-hiihdoissa 2019.
Venäjän Natalia Nepryaeva jatkoi vahvaa menoaan Oloksen Tykkikisoissa. Perjantaina venäläisnainen nappasi voiton perinteisen sprintissä ja lauantaina 5 km perinteisen kisassa tuloksena oli jälleen voitto. Viime kauden maailmancupin kokonaiskilpailussa Nepryaeva oli toinen.

Krista Pärmäkoski oli hyvässä vireessä heti kauden avauskisassaan. Pärmäkoski jäi reilut 3 sekuntia voittaja Nepryaevasta. Viimeksi 28-vuotias Pärmäkoski hiihti Oloksella kyseisessä kilpailussa vuonna 2017, jolloin tuloksena oli ylivoimainen voitto.

Kolmanneksi kilpailussa hiihti Kerttu Niskanen jääden voittajasta 10,9 sekuntia. Neljäs oli Johanna Matintalo 15 sekuntia Nepryaevan takana.