Tilastopaja - yleisurheilutilastot ja -tulokset Suomesta ja maailmalta


Tilastopaja on suomalainen yleisurheilutulosten tilastointiin keskittyvä yritys.
Tilastopaja Oy on suomalainen yritys, joka on tuottanut yleisurheilutilastoja jo kymmenien vuosien ajan. Tilastopajan tietokannasta löytyy yli 130 000 suomalaisen yleisurheilutulokset sekä kymmenen tuhansien ulkomaalaisurheilijoiden tuloksia.

Yleisurheilussa tilastot ovat lajin suola, sillä lajit ovat pysyneet osittain muuttumattomina aina ensimmäisistä yleisurheilukilpailuista lähtien, minkä takia niiden tilastointi on mielekästä.

Mitä Tilastopajasta löytyy?


Osa tilastoista on ilmaisia, kuten kauden kärkitulokset ikäluokittain sekä ajankohtaiset ja menneet tulokset yleisurheilukilpailuista.

Maksulliselta puolelta löytyy Tilastopajan kokoamia vuosittaisia kauden kärkituloksia, niin hallista kuin ulkoradoiltakin. Lisäksi palvelusta löytyy kaikkien aikojen tilastot aina seura- ja piiritasolta sekä mitalistit menneistä kotimaisesti ja ulkomaisista arvokisoista.

Perustuen yksittäisten urheilijoiden dataprofiileihin, Tilastopaja pystyy kokoamaan mielenkiintoisia tilastoja, kuten tiettyyn ajankohtaan, maahan tai kaupunkiin kohdistuvia tilastoja.

Tilastopaja hyödyntää laajaa datapankkiansa tarjoamalla muun muassa lajiliitoille tilastointipalveluita. Myös Etusuora hyödyntää yleisurheilun tilastojutuissaan Tilastopajan tarjoamaa dataa.

Siirry Tilastopajaan