19-vuotias nuorukainen menettää tuoreen maailmanennätyksensä


19-vuotiaan kanadalaisen Christopher Morales Williamsin viikonloppuna Fayettevillessä juoksemaa aikaa 44,49 ei hyväksytä viralliseksi 400 metrin sisäratojen maailmanennätykseksi.
Etusuora: 28.02.2024 08:55Yleisurheilu
19-vuotias nuorukainen menettää tuoreen maailmanennätyksensä
Kuva: Olavi Kaljunen / Trackpic
ME-ajan mitätöinti johtuu siitä, etteivät juoksussa käytetyt lähtötelineet olleet Kansainvälisen Yleisurheiluliiton WA:n sertifikaattien mukaiset. 400 metrin virallisena hallimaailmanennätyksenä säilyy Yhdysvaltain Kerron Clementin 44,57 vuodelta 2005.Christopher Morales Williamsin tulos hyväksytään kuitenkin Yhdysvaltain yliopistourheilun kattojärjestön NCAA:n ennätykseksi. Nuorukaisen Fayettevillen aika oli todellinen yllätys, sillä hänen ennätyksensä ennen tätä juoksua oli vain 45,39.

Williams ei ole koskaan kilpaillut aikuisten arvokisoissa ja juniorisarjoissa ainoa meriitti on ollut 4 x 400 metrin MM-pronssi alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa 2022.
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta