Brittilehden mukaan maailman nopein mies löytyykin jalkapallokentiltä


Etusuora: 14.04.2015 17:54Yleisurheilu
Brittilehden mukaan maailman nopein mies löytyykin jalkapallokentiltä
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Brittiläisen Mirror-lehden mukaan Usain Bolt saa olla onnellinen, että jalkapallojoukkue Arsenalin pelaaja Hector Bellerin ei valinnut uraansa juoksijana.

Mirror-lehden saamien tietojen mukaan Bellerin olisi sivuuttanut yhtenä Valioliigan nopeimpana pelaajana tunnetun Theo Walcottin seuraennätyksen 40 metrillä. Bellerin oli huhupuheiden mukaan ladannut taululle lukemat 4.42 ja äkkiäkös vertailu Boltin nopeuteen oli saatu käyntiin.

Boltin juostessa 100 metrin ME 9,58 Berliinin MM-kisoissa 2009, käytti Bolt ensimmäiseen 40 metriin aikaa 4.64 eli pari kymmenystä Belleriniä kauemmin. Tämä tarkoittaisi noin paria metriä radalla. Jutussa ei kuitenkaan mainita oliko Arsenalin pelaajat juosseet 40 metriä lentävällä lähdöllä vai paikaltaan. 


Asiaan on ottanut kantaa myös 60 metrin tuore Euroopan mestari Richard Kilty. Britti pisti tiistaina twiitin ilmoille, missä on valmis lyömään 30 000 puntaa vetoa, että voittaa Arsenalin kaksikon missä vain, milloin vain ja millä matkalla tahansa.

Näyttökuva 2015-4-14 kello 18.34.09

 
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta