Estenaiset Eriksson ja Richardsson pääsevät irti alkuerissä maanantaina

Estenaiset Eriksson ja Richardsson pääsevät irti alkuerissä maanantaina


Joonas Lehtinen: 23.08.2015 20:20Yleisurheilu
Estenaiset Eriksson ja Richardsson pääsevät irti alkuerissä maanantaina
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Naisten esteissä nousukuntoinen Sandra Eriksson lähtee kisaan mukaan yhdessä arvokisadebytantin Camilla Richardssonin kanssa. Hienoa, että mukana on suomalaisia kaksin kappalein.

Esteissä juostaan kolme alkuerää, joista kustakin jatkoon etenee suoraan kolme ensimmäistä sekä lisäksi aikavertailun kautta kuusi nopeinta eriensä top-3 ulkopuolelle jäänyttä.

Suomalaisista ensimmäisenä maanantain alkuerissä pääsee irti Camilla Richardsson, joka juoksee heti ensimmäisessä erässä. Camilla on arvokisojen suhteen vielä keltanokka, jolle kisat tulevat olemaan ennen kaikkea arvokas kokemus jatkoa ajatellen. Erän kärkinaiset ovat todella kovia, eikä Richardssonilla ole kovinkaan realistisia mahdollisuuksia jatkoon. Toivottavasti Camilla saa hyvän juoksun ja positiivisen arvokisakokemuksen alkueräjuoksustaan.

Sandra on jo kolunnut monet arvokilpailut. Erikssonin MM-edustukset eivät ole aikaisemmilla kerroilla poikineet finaalipaikkaa, mutta joko nyt olisi sen aika? Tilastojen valossa Sandra saa venyä kyllä melkoisesti, mikäli finaaliin mielii, mutta kaikki on mahdollista. Kirikykyinen Eriksson saattaa kyetä kyllä tilastosijoitustaan huomattavasti paremmalle sijalle erässään, mutta riittävätkö paukut jatkopaikkaan asti? Erän kovimpia menijöitä ovat muun muassa Sofia Assefa, Emma Coburn sekä Hyvin Jepkemoi.

 

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketitLue myösKatso kaikki uutiset