Estenaiset Eriksson ja Richardsson pääsevät irti alkuerissä maanantaina


Joonas Lehtinen: 23.08.2015 20:20Yleisurheilu
Estenaiset Eriksson ja Richardsson pääsevät irti alkuerissä maanantaina
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Naisten esteissä nousukuntoinen Sandra Eriksson lähtee kisaan mukaan yhdessä arvokisadebytantin Camilla Richardssonin kanssa. Hienoa, että mukana on suomalaisia kaksin kappalein.

Esteissä juostaan kolme alkuerää, joista kustakin jatkoon etenee suoraan kolme ensimmäistä sekä lisäksi aikavertailun kautta kuusi nopeinta eriensä top-3 ulkopuolelle jäänyttä.

Suomalaisista ensimmäisenä maanantain alkuerissä pääsee irti Camilla Richardsson, joka juoksee heti ensimmäisessä erässä. Camilla on arvokisojen suhteen vielä keltanokka, jolle kisat tulevat olemaan ennen kaikkea arvokas kokemus jatkoa ajatellen. Erän kärkinaiset ovat todella kovia, eikä Richardssonilla ole kovinkaan realistisia mahdollisuuksia jatkoon. Toivottavasti Camilla saa hyvän juoksun ja positiivisen arvokisakokemuksen alkueräjuoksustaan.

Sandra on jo kolunnut monet arvokilpailut. Erikssonin MM-edustukset eivät ole aikaisemmilla kerroilla poikineet finaalipaikkaa, mutta joko nyt olisi sen aika? Tilastojen valossa Sandra saa venyä kyllä melkoisesti, mikäli finaaliin mielii, mutta kaikki on mahdollista. Kirikykyinen Eriksson saattaa kyetä kyllä tilastosijoitustaan huomattavasti paremmalle sijalle erässään, mutta riittävätkö paukut jatkopaikkaan asti? Erän kovimpia menijöitä ovat muun muassa Sofia Assefa, Emma Coburn sekä Hyvin Jepkemoi.

 
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta