Etusuora palkittiin Keski-Pohjanmaan Urheilugaalassa vuoden tiedottajana


Etusuora.com sai miellyttävän huomionosoituksen, kun sivusto palkittiin Keski-Pohjanmaan Urheilugaalassa vuoden tiedottajana.
Etusuora: 22.01.2024 20:00Muut lajit
Etusuora palkittiin Keski-Pohjanmaan Urheilugaalassa vuoden tiedottajana
Ylivieskassa 20.1. järjestetyssä Keskipohjanmaan urheilugaalassa Etusuora.com palkittiin kategoriassa Vuoden tiedottaja.

Sivuston pääomistajuus on kokkolalaisen Viestintätoimisto Hurmos Oy:lla ja lappeenrantalainen Indamaz Oy omistaa myös osan toiminnasta. Kokonaisuudessaan sivuston sisällöistä vastaa 4-5 henkilön tiimi.

Etusuora on vuonna 2015 perustettu sivusto, joka tuottaa sisältöjä talven yksilölajeihin ja yleisurheiluun. Haluamme olla luotettava toimija, joka tarjoaa lukijoilleen ainutlaatuista luettavaa erityisesti tilastojuttuihin painottuen.

Iloksemme kävijämäärämme ovat olleet jatkuvassa kasvussa, mikä viittaa siihen, että sisältömme vastaavat lukijoiden toiveita. Keskimäärin sivuillamme vierailee 200 000 - 300 000 suomalaista kuukausittain.

Kiitos toiminnan jatkuvuudesta ja kehittämisestä kuuluu myös yhteistyökumppaneillemme, sillä ilman heitä, ei olisi myöskään Etusuoraa.

Jos yhteistyö Etusuoran kanssa kiinnostaa, niin mainostamisen osalta asiasta voi lukea lisää täältä. Muiden asioiden osalta meihin voi olla yhteydessä toimitus@etusuora.com.
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta