Etusuoran uutistarjonta laajenee – mukaan talvilajit ja blogit


Etusuoran vuoden 2015 tammikuussa alkanut taival on tullut muutospisteeseen. Tästä talvesta alkaen tarjoamme lukijoillemme yleisurheilu-uutisten lisäksi myös muiden perinteikkäiden suomalaislajien uutisia; mukaan tulevat maastohiihto, ampumahiihto, yhdistetty ja mäkihyppy.
Etusuora: 31.10.2018 19:00Yleisurheilu
Etusuoran uutistarjonta laajenee – mukaan talvilajit ja blogit
Etusuora perustettiin tarkoituksenaan tarjota yleisurheilua koskevia uutisia. Lähes neljän vuoden yleisurheilu-uutisten tuottamisen jälkeen, koimme Etusuoralla tarpeen laajentaa toimintaamme ja uskomme, että pystymme tarjoamaan lukijoillemme myös talven yksilölajeista ainutlaatuista sisältöä. Yleisurheilu-uutisointi tulee jatkumaan edellisvuosien tapaan.

Uusien lajien (katso mm. hiihto tai ampumahiihto -sivut) myötä Etusuora ei tule tinkimään uutisten laadusta, vaan päinvastoin. Laajeneminen mahdollistaa uusien sisällöntuottajien myötä entistä kattavamman uutisoinnin. Lisäksi Etusuoralla avataan blogit-osio, jolla haluamme palvella lukijoitamme entistä paremmin.

Toivomme Etusuoran profiloituneen luotettavana ja tilastoihin erikoistuneena verkkolehtenä. Tämä on meidän ykkösprioriteetti jatkossakin. Kaikki uutissisältömme pysyy ilmaisena.

Toivomme lukijoiden viihtyvän sivuillamme.

Mukavaa talven odotusta,
Etusuoran toimitus
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta