Harala jättää hallikauden väliin – Kortteella takareidessä repeämä


Suomen pika-aitojen ykkösnimiin kuuluvat Lotta Harala ja Annimari Korte ovat päivitelleet kuulumisiaan Instagramissa.
Etusuora: 29.01.2019 10:26Yleisurheilu
Harala jättää hallikauden väliin – Kortteella takareidessä repeämä
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Annimari Korte
Lotta Haralan oli tarkoitus kilpailla pika-aidoissa viime viikonloppuna Turun OP-viestikarnevaalien yhteydessä yhdessä Reetta Hurskeen kanssa, mutta hän peruutti osallistumisensa viime hetkillä.

Maanantaina Harala julkaisi Instagramissaan päivityksen, jonka mukaan hän jättää hallikauden kokonaan väliin.

– Tällä kertaa kroppa olis sitä mieltä, että hallikauden sijaan laitetaan hommat parempaan kuosiin ja katseet suunnataan kohti kesää. Ei hallikautta mulle, vaan kovasti töitä kohti parasta kuntoa ikinä!! Onneks mulla on huipputiimi ja ihania ihmisiä ympärilläni tsemppiä kaikille teille, jotka kisaatte halleissa!! sekä teille, jotka kamppailette haasteiden kanssa!! Haaksirikko on monesti hyvästä, se auttaa näkemään paremmin oikean suunnan, niin vaarilla oli aina tapana sanoa!

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

No indoor season for me🙅🏼‍♀️ All eyes are now on summer in order to be in the best shape of my life!!👀💪🏽☀️🤩🖤 . Tällä kertaa kroppa olis sitä mieltä, että hallikauden sijaan laitetaan hommat parempaan kuosiin ja katseet suunnataan kohti kesää.👀☀️ Ei hallikautta mulle, vaan kovasti töitä kohti parasta kuntoa ikinä!!💪🏽😤🤩 Onneks mulla on huipputiimi ja ihania ihmisiä ympärilläni🥰 tsemppiä kaikille teille, jotka kisaatte halleissa!!🙌🏽😍 sekä teille, jotka kamppailette haasteiden kanssa!!👊🏽💥 Haaksirikko on monesti hyvästä, se auttaa näkemään paremmin oikean suunnan, niin vaarilla oli aina tapana sanoa!❤️ . #indoorseason #hurdles #athlete #focus #motivation #hardwork #pumawomen

Henkilön Lotta Harala (@lottaharala) jakama julkaisuAnnimari Korte ilmoitti niin ikään Instagramissa kuulumisiaan. Korte kertoo, että hänen takareidestään on löytynyt magneettikuvauksissa 10 sentin repeämä ja hän suuntaa Suomeen lisätutkimuksiin. Päivityksen mukaan Korte on kuitenkin pystynyt tekemään lajinomaista harjoittelua ja repeämä tuli hänelle yllätyksenä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

My face when MRI says my hamstring rupture is 10cm and not <1cm. Hard to believe since I can run hurdles but off to Finland now to figure it all out, don’t wanna take any risks since big goals are in October 😊🇫🇮🥶

Henkilön Annimari Korte (@annimarikk) jakama julkaisu

Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta