Hulppea kultaputki katkeaa - Saksan kiekkojätti vetäytyy MM-kisoista

Hulppea kultaputki katkeaa - Saksan kiekkojätti vetäytyy MM-kisoista


Harri Piironen: 11.08.2015 13:48Yleisurheilu
Hulppea kultaputki katkeaa - Saksan kiekkojätti vetäytyy MM-kisoista
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Saksalainen kiekonheittäjä Robert Harting (s. 1984) ei osallistu kuun lopussa Pekingissä käytäviin yleisurheilun maailmanmestaruuskisoihin. Jalkavammoista kärsinyt Harting ilmoitti asiasta tiistaina. Hän ei ole osallistunut yhteenkään kilpailuun tänä vuonna.

Harting haluaa uusia vuoden päästä Riossa kolme vuotta sitten Lontoossa saavuttamansa olympiakullan eikä aio riskeerata tavoitettaan kilpailemalla loukkaantuneena. Harting on voittanut kiekonheitossa kolme viimeisintä maailmanmestaruutta (2009, 2011 ja 2013). Lisäksi hän on lajin Euroopan mestari vuosilta 2012 ja 2014. Hartingin ennätys on vuonna 2012 heitetty 70,66.

Robert Hartingin pikkuveli Christoph Harting (s. 1990) on valittu Saksan joukkueeseen. Christoph heitti toukokuussa ennätyksensä 67,93, joka riittää tällä hetkellä kauden maailmantilastossa sijaan kolme.

Lähde: Süddeutsche Zeitung

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketitLue myösKatso kaikki uutiset