Jan Zeleznyn suojatti paukautti kauden kärkituloksen

Jan Zeleznyn suojatti paukautti kauden kärkituloksen


Harri Piironen: 06.05.2015 21:57Yleisurheilu
Jan Zeleznyn suojatti paukautti kauden kärkituloksen
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Tsekkiläinen keihäänheittäjä Petr Frydrych on kovassa kevätkunnossa. Keskiviikkona Klatovyssa järjestetyssä kilpailussa mies lennätti keihäänsä lukemiin 85,52, joka on hänen paras kilpailutuloksensa lähes viiteen vuoteen. Tulos on myös tällä hetkellä maailman kauden kärkitulos.

Kaksimetrisen Frydrychin ennätys on vuonna 2010 Ostravassa heitetty 88,23. Hän on usein ollut erittäin hyvässä kunnossa keväällä ja alkukesästä, mutta hyytynyt hieman loppukauden aikana. Frydrych on ylittänyt 85 metrin rajan urallaan yhteensä seitsemässä kilpailussa, jotka kaikki on käyty joko touko- tai kesäkuussa. Miehen parhaat arvokisasijoitukset ovat kymmenennet sijat Berliinin MM-kisoista 2009 ja Barcelonan EM-kisoista 2010. Frydrychiä valmentaa keihäslegenda Jan Zelezny.

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketitLue myösKatso kaikki uutiset