Kalevan kisojen pääsyvaatimuksiin muutoksia

Kalevan kisojen pääsyvaatimuksiin muutoksia


Etusuora: 05.03.2015 12:19Yleisurheilu
Kalevan kisojen pääsyvaatimuksiin muutoksia
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Ensi kesän Porin Kalevan kisoista lähtien urheilijoilla on mahdollisuus saavuttaa tiensä kisoihin tilastorankingin perusteella. Muutoksella halutaan varmistaa täydet lajikohtaiset urheilijamäärät. Tähän mennessä kisoihin on vaadittu tulosrajan rikkominen tai piirin myöntämä villikortti.

Tilastoranking -menetelmä tulee käytettäväksi, mikäli tulosrajan rikkoneita urheilijoita ei ole “haluttu määrä”, kertoo SUL:n kilpailuvaliokunnan pj. Pasi Oksanen. Mikäli tulosrajan rikkoneita urheilijoita on riittävästi, ei rankingia tarvita.


Rankingin kautta mukaan pyrkivien urheilijoiden on ilmoittauduttava odotuslistalle. Urheilija voi ilmoittautua odotuslistalle saavutettuaan asetetun minimitulosrajan kuluvan vuoden 1.1 - 22.7 välisenä aikana. Puuttuvat urheilijamäärät paikataan odotuslistalta paremmuusjärjestyksessä.

Yleisurheilu.fi

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketit



Lue myös



Katso kaikki uutiset