Kalevan kisojen pääsyvaatimuksiin muutoksia


Etusuora: 05.03.2015 12:19Yleisurheilu
Kalevan kisojen pääsyvaatimuksiin muutoksia
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Ensi kesän Porin Kalevan kisoista lähtien urheilijoilla on mahdollisuus saavuttaa tiensä kisoihin tilastorankingin perusteella. Muutoksella halutaan varmistaa täydet lajikohtaiset urheilijamäärät. Tähän mennessä kisoihin on vaadittu tulosrajan rikkominen tai piirin myöntämä villikortti.

Tilastoranking -menetelmä tulee käytettäväksi, mikäli tulosrajan rikkoneita urheilijoita ei ole “haluttu määrä”, kertoo SUL:n kilpailuvaliokunnan pj. Pasi Oksanen. Mikäli tulosrajan rikkoneita urheilijoita on riittävästi, ei rankingia tarvita.


Rankingin kautta mukaan pyrkivien urheilijoiden on ilmoittauduttava odotuslistalle. Urheilija voi ilmoittautua odotuslistalle saavutettuaan asetetun minimitulosrajan kuluvan vuoden 1.1 - 22.7 välisenä aikana. Puuttuvat urheilijamäärät paikataan odotuslistalta paremmuusjärjestyksessä.

Yleisurheilu.fi
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta