Susanna Kallur palasi radoille - Saksassa sivuttiin maan ennätystä


Etusuora: 30.01.2016 14:34Yleisurheilu
Susanna Kallur palasi radoille - Saksassa sivuttiin maan ennätystä
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Kolminkertainen pika-aitojen Euroopan mestari Susanna Kallur palasi radoille Ruotsin Falunissa. Kallur kellotti 60 metriä 7,42 ja nappasi kilpailun voiton.

34-vuotiaan Kallurin huippuvuosista on kulunut jo lähemmäs kymmenen vuotta, mutta loukkaantumisten jälkeen paluuta tekevä ruotsalainen kertoi Aftonbladetille tavoittelevansa paikkaa Rion olympialaisiin, mutta sanoo tietävänsä sen olevan vaikeaa.


Naisen urakkaa matkalla Rioon ei edesauta Ruotsin olympiakomitean asettamat, paikoin jopa käsittämättömän kovat, tulosrajat. Mikäli Kallur mielii Rion koneeseen on hänen alitettava Ruotsin olympiakomitean asettama tulosraja 12,80. Aika olisi riittänyt viime vuoden Pekingin MM-kisoissa finaaliin ja finaalissakin kuudenteen sijaan. IAAF:n asettama pika-aitojen tulosraja olympialaisiin on 13,00.

https://www.youtube.com/watch?v=XUZVhZ1kyG8

Saksan taskuraketti Julian Reus sivusi Saksan ennätystä

Saksan Julian Reus sivusi eilen Erfurtissa Sven Matthesin vuonna 1988 juoksemaa Saksan 60 metrin ennätystä 6,53. Aika on maailman kauden kärkitulos.

Viime vuonna EM-pronssiin kiihdyttänyt Reus pitää hallussaan myös ulkoratojen 100 metrin Saksan ennätystä 10,05. Miehen edellinen ennätys 6,56 oli peräisin vuodelta 2013.

https://www.youtube.com/watch?v=VodDMW6q6mY
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta