Kestävyysjuoksija Oona Kettusen kausi ohi - alkukausi hankala suomalaisjuoksijoille


Etusuora: 27.06.2015 13:24Yleisurheilu
Kestävyysjuoksija Oona Kettusen kausi ohi - alkukausi hankala suomalaisjuoksijoille
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Suomalaisyleisurheilun eliittiin lukeutuvan juoksija Oona Kettusen kausi on ohi. Kettunen ilmoittaa asiasta blogissaan, eikä avaa syitä kauden päättymiselle sen tarkemmin.

Karhulan Katajaisia edustava Kettunen kilpaili vielä viime viikonloppuna Venäjällä Superliigassa juosten 3 000 ja 5 000 metrin matkat. 21-vuotias Kettunen on voittanut urallaan lukuisia SM-mitaleja ja on estejuoksun 19-vuotiaiden Euroopan mestari.


Alkukausi on ollut suomalaisille kärkipään juoksijoille muutoinkin hankala. Sandra Eriksson ja Johanna Matintalo eivät ole kilpailleet vielä tänä kesänä. Olympiaedustaja Niclas Sandellsin oletetaan avaavan kautensa henkilökohtaisilla matkoilla heinäkuussa. Lisäksi puolimaileri Tuomo Salonen on kärsinyt vaivoista ja palaa kilparadoille aikaisintaan kesän lopulla.

Pikajuoksija Hanna-Maari Latvala on kärsinyt lievästä loukkaantumisesta ja avaa kautensa heinäkuun alussa Universiadeissa. Sen sijaan pika-aituri Nooralotta Neziri kilpailee keskiviikkona kahden kuukauden tauon jälkeen.
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta