Kiinan tunnetuimman yleisurheilijan ura päättymässä?

Kiinan tunnetuimman yleisurheilijan ura päättymässä?


Etusuora: 03.04.2015 16:16Yleisurheilu
Kiinan tunnetuimman yleisurheilijan ura päättymässä?
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Kiinan tunnetuimman yleisurheilijan, pika-aituri Liu Xiangin, odotetaan kertovan uransa päättymisestään lähipäivinä, mikäli on uskominen hänen valmentajaansa Sun Haipingia.

Liu on voittanut urallaan olympiakultaa (2004) ja maailmanmestaruuden (2007), mutta on näiden vuosien jälkeen kärsinyt hankalista loukkaantumisista. 31-vuotias Liu ilmoitti jo alkuvuodesta jättävänsä myös MM-kotikisat Pekingissä väliin akillesjännevaivojen vuoksi, jonka oletetaan olevan suurin takaisku uransa jatkumiselle.


Liu muistetaan arvokisavoittojen ohella tunteikkaasta esiintymisestään Pekingin olympialaisten aitojen alkuerissä. Loukkaantumisesta kärsinyt kiinalainen halusi väkisin ilmestyä viivalle kotiyleisönsä eteen, mutta ei pystynyt kuitenkaan juoksemaan. Liuta onkin ihailtu, niin Kiinassa kuin muuallakin maailmassa, sympaattisena ja periksiantamattomana urheilijana.

foxsport.com

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketitLue myösKatso kaikki uutiset