Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Reetta Hurske (vasemmalla) ja Nooralotta Neziri (oikealla)
Ranskan Lievinissä kilpaili keskiviikko-iltana kolme suomalaista, kun Simo Lipsanen nähtiin loikkapaikalla ja Nooralotta Neziri ja Reetta Hurske 60 metrin aidoissa.

Neziri ja Hurske juoksivat kisojen jälkimmäisessä alkuerissä yhdessä muun muassa maailmanmestari Nia Alin kanssa.

Hurske juoksi ajan 8,00 ja sijoittui erässään Alin jälkeen toiseksi. Neziri oli erän neljäs ajalla 8,05.

Finaalissa Neziri juoksi kovassa seurassa upeasti kolmanneksi ajalla 8,02. Hurske oli finaalin neljäs ajalla 8,03. Kisan voitti Ali 7,92.

Lipsanen hyppäsi ensimmäisellä kierroksella 16,31, astui toisen hyppynsä yli ja paransi kolmannella hypyllään tulokseksi 16,54 (kkk). Tulos ei kuitenkaan riittänyt siivittämään Lipsasta kovatasoisessa kilpailussa kolmelle viimeiselle kierrokselle, vaan hän sijoittui kymmenenneksi.

Kolmiloikkakilpailun voittoon hyppäsi Burkina Fason Afrikan ennätysmies Hugues-Fabrice Zango tuloksella 17,51.