Hiihdon maailmancupin kisoja Lillehammerissa ei voida järjestää joulukuussa koronatilanteen vuoksi


Norjan hiihtoliitto on todennut, että riski Lillehammerin maailmancupin järjestämiseksi 4.-6. joulukuuta on liian suuri ja tästä syystä kisat siirretään myöhempään ajankohtaan.
Veijo Vaakanainen: 12.11.2020 18:14Hiihto
Hiihdon maailmancupin kisoja Lillehammerissa ei voida järjestää joulukuussa koronatilanteen vuoksi
Norjan hiihtoliitto on päättänyt tänään pitämässään ylimääräisessä kokouksessa pyytää Kansainväliseltä hiihtoliitolta FIS:ltä, että Lillehammerin maailmancup-viikonloppu maastohiihdossa, yhdistetyssä ja mäkihypyssä siirrettäisiin myöhempään ajankohtaan. Alkuperäisen suunnitelman mukaan Lillehammerissa oli tarkoitus kilpailla 4.-6. joulukuuta.

Norjan hiihtoliitto perustelee päätöstään koronavirustilanteen kehityksellä Norjassa. Hiihtoliiton puheenjohtaja Erik Røste kertoo, että liitto on tehnyt läheistä yhteistyötä sekä terveysviranomaisten ja hallituksen kanssa suunnitellessaan maailmancup-viikonloppua, mutta tulivat kuitenkin siihen tulokseen, että riski maailmancup-viikonlopun järjestäminen on liian suuri riski.

Lillehammerin viikonlopun mahdollisesta myöhemmästä ajankohdasta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Lähde: vg.no
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta