Lisää haastetta Suomen keihäsmiehille - saksalaisnuorukainen paiskasi pitkälle

Lisää haastetta Suomen keihäsmiehille - saksalaisnuorukainen paiskasi pitkälle


Harri Piironen: 31.05.2015 16:31Yleisurheilu
Lisää haastetta Suomen keihäsmiehille - saksalaisnuorukainen paiskasi pitkälle
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Saksalainen keihäänheittäjä Johannes Vetter (s. 1993) heitti sunnuntaina Jenassa uuden ennätyksensä 85,40. Miehen aiempi ennätys oli toissapäivänä Dessaussa Antti Ruuskasen voittamassa kilpailussa syntynyt 82,14. Sunnuntain tuloksella hän sijoittuu tällä hetkellä kauden maailmantilastossa viidenneksi. Vetter on kehittynyt menneen talven aikana huimasti, sillä ennen tätä kautta saksalaisen ennätys oli viime vuonna heitetty 79,75.

Vetter on ennakkosuosikki Tallinnassa heinäkuussa käytävien 22-vuotiaiden EM-kisojen miesten keihäskisan voittajaksi. Ikäluokan eurooppalaisista vain Ukrainan Maksim Bohdan (81,83) ja Saksan Julian Weber (81,15) ovat Vetterin ohella ylittäneet tällä kaudella 80 metrin rajan.

Toiseksi Jenan kilpailussa heitti Saksan Thomas Röhler tuloksella 83,62, ja kolmanneksi niin ikään saksalainen Bernhard Seifert lukemilla 79,90.

Lähde: Leichtathletik

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketitLue myösKatso kaikki uutiset