Määttänen 800 metrillä sunnuntaina Hengelossa – Katso kisoja suorana


Sunnuntaina Hengelossa kilpaillaan kovatasoinen FBK Games.
Etusuora: 07.07.2024 11:58Yleisurheilu
Määttänen 800 metrillä sunnuntaina Hengelossa – Katso kisoja suorana
Kuva: Olavi Kaljunen / Trackpic
Eveliina Määttänen.
Sunnuntain on kiireinen yleisurheilupäivä. Kotimaassa on paljon tapahtumia ja maailmalla kisataan Pariisin Timanttiliigan merkeissä sekä Hengelossa.

Pariisissa suomalaisväriä edustaa keihäsmies Toni Keränen. Hengelossa 800 metrillä on mukana kakso suomalaista, Eveliina Määttänen ja Veera Perälä.Perälä juoksee kilpailussa jäniksenä. Suomalainen pääsee vauhdittamaan todenteolla, sillä kisassa on mukana muun muassa Keely Hodgkinson, joka on lajin ykkössuosikki Pariisin olympialaissa.

Määttäselle 800 metrin kilpailu on ensimmäinen sitten Paavo Nurmi Gamesin. Kalevan kisoissa Määttänen juoksi 400 metrillä pronssia.

Pariisin Timanttiliigaa ja Hengelon kisoja voi seurata MTV Katsomo + Urheilu -palvelusta. Hengelon kisoista käynnistyy englanninkielinen lähetys kello 18.45. Naisten 800 metriä kisataan kello 19.49.

Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta