ME-kävelijälle nivusvamma - joutuu jäämään pois MM-Pekingistä

ME-kävelijälle nivusvamma - joutuu jäämään pois MM-Pekingistä


Harri Piironen: 21.07.2015 02:42Yleisurheilu
ME-kävelijälle nivusvamma - joutuu jäämään pois MM-Pekingistä
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Ranskalainen kilpakävelijä Yohann Diniz, 37, ei osallistu elokuun lopulla Pekingissä käytäviin maailmanmestaruuskilpailuihin. Hän kärsii nivusvammasta ja menee leikkaukseen torstaina. Leikkauksen jälkeen alkaa kuntoutus ja valmistautuminen kohti Riossa vuoden päästä käytäviä olympialaisia.

Diniz hämmästytti vuosi sitten Zürichin EM-kilpailuissa kävelemällä 50 kilometrillä huiman ME-ajan 3.32.33. Kuluvan vuoden maaliskuussa hän paransi Arlesissa 20 kilometrin maailmanennätystä lukemiin 1.17.02. Tämän ennätyksen rikkoi kuitenkin jo viikkoa myöhemmin Japanin Yusuke Suzuki, joka paineli Nomessa ajan 1.16.36. Diniz on voittanut 50 kilometrillä Euroopan mestaruudet myös Göteborgissa 2006 ja Barcelonassa 2010. MM-kilpailuista hänellä on hopea Osakasta 2007.

Ranskan yleisurheilua riivaa loukkaantumisaalto. Yohann Dinizin ohella MM-kilpailut jäävät väliin huippunimistä ainakin estejuoksija Mahiedine Mekhissi-Benabbadilta, pituushyppääjä Eloyse Lesueurilta, kolmiloikkaaja Teddy Tamgholta ja seiväshyppääjä Valentin Lavillenieltä.

Lähde: France Info

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketitLue myösKatso kaikki uutiset