Trinidad & Tobagon huippusprintteri kilpailukieltoon MM-kisojen kynnyksellä


Trinidad ja Tobagon pikajuoksija Michelle-Lee Ahye on asetettu kilpailukieltoon juuri Dohan MM-kisojen alla.
Etusuora: 20.09.2019 11:22Yleisurheilu
Trinidad & Tobagon huippusprintteri kilpailukieltoon MM-kisojen kynnyksellä
Michell-Lee Ahye. Kuva: Citizen59 [CC BY 3.0], via Wikimedia Commons
Trinidad ja Tobagon 27-vuotias pikajuoksija Michelle-Lee Ahye on asetettu väliaikaiseen kilpailukieltoon doping-rikkeen takia juuri ennen Dohan MM-kisojen alkua. IAAF:n itsenäinen anti-doping-elin Athletics Integrity Unit tiedotti Ahyen olinpaikkatietojen ilmoitusvirheestä ("Whereabouts failure") ja kilpailukiellosta viime viikolla Twitterissä.


Ahye voitti MM-pronssia vuonna 2015 Pekingissä Trinidad ja Tobagon pikaviestijoukkueessa. Samoissa kisoissa hän sijoittui 100 metrillä viidenneksi. Rion olympialaisissa 2016 hän sijoittui kuudenneksi sekä 100 metrillä että 200 metrillä. Ahye voitti Trinidad ja Tobagon ensimmäisen naisten yleisurheilukullan Kansainyhteisön kisoissa viime vuonna Australiassa 100 metrillä.

Ahye on maansa ennätysnainen sekä 100 metrin (10,82) että 200 metrin (22,25) juoksussa. Kuluvalla kaudella hänen kärkinoteerauksensa ovat 100 metrillä 11,18 ja 200 metrillä 23,10.
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta