Jättiyllätys! Tuntematon Mikael Gunnulfsen pieksi koko norjalaisparhaimmiston Beitostølenissä

Beitosprintenin kakkospäivässä nähtiin jättiyllätys, kun miesten 15 km kilpailun voitti suurelle yleisölle tuntematon Mikael Gunnulfsen.
Etusuora: 21.11.2020 13:40Hiihto
Lipothymia assumed (based on copyright claims). [GFDL, CC-BY-SA-3.0 or CC BY-SA 2.5], via Wikimedia Commons
Norjan mieshiihdon parhaimmisto otti yhteen Beitosprinten-tapahtumassa Beitostølenissä lauantaina 15 km perinteisen tyylin kisassa. Kilpailussa nähtiin suuren suuri yllätys, kun voittoon hiihti 27-vuotias Mikael Gunnulfsen.

Gunnulfsen on päässyt kilpailemaan maailmancupissa urallaan vain kaksi kertaa. Paras sijoitus tuli Holmenkollenin 50 km kisasta keväällä 2019, jolloin mies hiihti legendaarisessa kisassa kahdeksanneksi. Skandinavia Cupissa Gunnnulfsen oli viime kaudella parhaimmillaan Vuokatissa viides.

Gunnulsen oli kisassa vieläpä ylivoimainen, sillä toiseksi sijoittunut Johannes Hösflot Kläbo jäi voittajasta lähes puoli minuuttia. Kolmanneksi hiihti Hans Christer Holund 35 sekuntia voittajalle hävinneenä.