Reetta Hurske aitoi hopealle Universiadeissa

Reetta Hurske juoksi hopealle 100 m aitojen finaalissa Napolin kesäuniversiadeissa.
Etusuora: 11.07.2019 21:40Yleisurheilu
Kuva: Olavi Kaljunen / Trackpic
Reetta Hurske Universiadeissa Napolissa 2019
Reetta Hurske juoksi pika-aitojen Universiadien hopealle Napolissa torstai-iltana ajalla 13,02 (+0,6). Voiton vei Italian Luminosa Bogliolo ajalla 12,79. Pronssia kisassa otti Ranskan Coralie Comte ajalla 13,09. Hurske lähti finaaliin yhtenä ennakkosuosikeista, sillä hän oli välierävaiheen toiseksi nopein juoksija. Suosikin paineet finaalissa kantoi jo välierissä ennätyksellään 12,86 säväyttänyt Bogliolo.

Yleisurheilun osalta mitali oli Suomelle näiden kesäuniversiadien toinen. Joonas Rinne nappasi aiemmin pronssia miesten 1500 metrillä. Edellisen kerran Suomi on voittanut kesäuniversiadeissa kultaa yleisurheilussa vuonna 2007, kun Johanna Manninen ja Suomen naisten pikaviestijoukkue juoksivat kultaa.