Neziri hyökkää aitaviidakkoon Pekingin alkuerissä

Neziri hyökkää aitaviidakkoon Pekingin alkuerissä


Joonas Lehtinen: 26.08.2015 20:46Yleisurheilu
Neziri hyökkää aitaviidakkoon Pekingin alkuerissä
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Torstaina aamulla pika-aitojen SE-nainen Nooralotta Neziri aloittaa MM-kisansa naisten 100 metrin aitojen alkuerissä. Porilainen juoksee toisessa alkuerässä. Eriä on kaiken kaikkiaan viisi, joista kustakin suoraan jatkoon etenee erän neljä ensimmäistä. Lisäksi neljä nopeinta erien top-4 ulkopuolelle jäänyttä selviää aikavertailun kautta jatkoon.

Neziri on erässään ennätysvertailussa kuudes. Erän kovin menijä on Yhdysvaltain Sharika Nelvis, joka on tällä kaudella kellottanut peräti 12.34. Nelvis on tuloksellaan pika-aidoissa tämän vuoden maailman kärki. Muut juoksijat ovat juosseet tällä kaudella välille 12.71-13.01. Turun Urheiluliiton aituritar on kovan paikan edessä, mikäli erästään meinaa suoran jatkopaikan ottaa. Toisaalta sparraus on sopivan kovaa ja erä tarjoaakin Nezirille hyvän sauman kohennella kauden parastaan ja kenties jopa Suomen ennätystä 12.98 uusille lukemille. Toivottavasti Nooralotta nähdään alkuerien lisäksi myös välierissä.

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketitLue myösKatso kaikki uutiset