Nikkanen ja Murto kilpailivat Ranskassa

Nikkanen ja Murto kilpailivat Ranskassa


Etusuora: 24.01.2016 09:16Yleisurheilu
Nikkanen ja Murto kilpailivat Ranskassa
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Suomalaisen seiväshypyn ykkösnimet Wilma Murto ja Minna Nikkanen kilpailivat lauantai-iltana Ranskan Rouenissa Elite Tour –sarjan kilpailussa. Kilpailu ei kuitenkaan suomalaisten osalta noussut aivan edellisten kohtaamisten tasolle, vaikkakin loppusijoitukset olivat hyvät.

Suomalaiskaksikko aloitti hyppäämisen korkeudesta 428, jonka Nikkanen selvitti ensimmäisellään, mutta Murto tarvitsi korkeuden ylittämiseen kaikki kolme yritystä. Seuraavan korkeuden 438 Nikkanen selvitti niin ikään ensimmäisellään ja Murto toisella yrittämällään.

Lopulta vain neljä naista jatkoi korkeuteen 448. Korkeus oli kuitenkin liikaa suomalaiskaksikolle ja näin Nikkasen loppusijoitus 3. ja Murron 4. Kilpailun voitti Kreikan Nikoleta Kyriakopoulou 471. Miesten kisan vei nimiinsä Raphael Holzdeppe 584.

Näyttökuva 2016-1-24 kello 10.15.03

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketitLue myösKatso kaikki uutiset