Kerttu Niskanen hienosti toinen Oloksen kympillä - Nepryaevalle viikonlopun kolmas voitto

Venäjän Natalia Nepryaeva täydensi Oloksen triplansa ottamalla sunnuntaina viikonlopun kolmannen voittonsa hiihdettyään 10 km (v) kilpailussa selvään voittoon. Kerttu Niskanen oli hyvässä iskussa hiihdettyään kisassa toiseksi.
Etusuora: 17.11.2019 10:57Hiihto
Kerttu Niskanen. Kuva: Frankie Fouganthin [CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons
Natalia Nepryaevalle ei löytynyt pysäyttäjää Oloksen FIS-Tykkikisojen kolmannessakaan kilpailussa, vaan venäläisässä jatkoi täydellistä sarjaansa ottamalla selvän voiton sunnuntain 10 km (v) kilpailussa.

Kerttu Niskanen jatkoi mainiota alkukauden virettään hiihtämällä toiseksi 15 sekuntia Nepryaevalle hävinneenä. Eilisessä 5 km (p) kisassa Niskanen oli niin ikään podiumilla hiihdettyään kolmanneksi. Sunnuntain vapaan kisan kolmas oli Saksan Victoria Carl (+28,5). Susanna Saapunki oli pitkään kiinni kolmossijassa, mutta hyytyi lopulta neljänneksi (+34,8).

Lauantaisen 5 km (p) kisan kärkinimistä Krista Pärmäkoski, Johanna Matintalo, Anne Kyllönen ja Laura Mononen eivät osallistuneet sunnuntain kilpailuun. Kotimainen huippuhiihtokausi jatkuu ensi viikonloppuna Rovaniemen Suomen Cupissa.