Pavel Maslakin vauhti kiihtyy - itäsaksalaisen ennätysvanhus vaarassa?


Etusuora: 23.02.2015 09:15Yleisurheilu
Pavel Maslakin vauhti kiihtyy - itäsaksalaisen ennätysvanhus vaarassa?
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Tsekin varttimaileri Pavel Maslak (s. 1991) on päässyt kovaan iskuun viime kesän pilanneiden loukkaantumisten jälkeen. Eilen Tsekin hallimestaruuskisoissa Prahassa Maslak rykäisi nelosen aikaan 45,27, joka jää vain kolme sadasosaa hänen vuoden takaisesta sisäratojen ennätyksestään.

[caption id="attachment_1457" align="alignright" width="210"]Thomas Schönlebe (Wikimedia Commons) Thomas Schönlebe (Wikimedia Commons)[/caption]

Myös sisäratojen Euroopan ennätys on Maslakin ulottuvilla. Itä-Saksan Thomas Schönlebe juoksi 45,05 Sindelfingenissä helmikuussa 1988 ja on siitä lähtien saanut pitää maanosan ennätystä nimissään. Schönlebellä on hallussaan edelleen myös ulkoratojen Euroopan ennätys 44,33, jonka hän kellotti Rooman voitokkaassa MM-finaalissa 1987.

Maslakilla on ulkoa Euroopan mestaruus Helsingistä 2012 ja sisältä MM-kulta 2014 sekä EM-kulta 2013. Hänen 400 metrin ulkorataennätyksensä on 44,79 viime vuoden toukokuulta.

 

Maslakin 45,27 eilen Prahassa:

https://www.youtube.com/watch?v=a6DIKrGIKMM
Kaupallinen yhteistyö

Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme muodostuu tulevaisuudessa. Puhdin suosituin testipaketti, Puhti-terveystarkastus antaa monipuolisesti tietoa siitä, miten elimistösi voi.

  • Kaikki testit helposti ja nopeasti ilman lääkärin lähetettä
  • Selkeä ja edullinen hinnoittelu
  • Näytteenotto käy hetkessä ja tulokset yleensä jo seuraavana päivänä Oma Puhti -palveluun