Pituushyppääjä Petteri Lax jää tauolle kilpaurheilusta

Pituushyppääjä Petteri Lax jää tauolle kilpaurheilusta


Etusuora: 27.03.2015 21:50Yleisurheilu
Pituushyppääjä Petteri Lax jää tauolle kilpaurheilusta
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Kaksi Suomen mestaruutta urallaan voittanut pituushyppääjä Petteri Lax ilmoittaa Facebook-sivuillaan jäävänsä ”tauolle” pituushypyn parista. Lax on kärsinyt vaikeista loukkaantumisista viime kaudet, eikä ole päässyt huipputuloksiin vuoden 2011 jälkeen. 

Urheiluhierojana toimiva Lax kertoo tulevaisuudessa antavansa enemmän tilaa työelämälle. Myös muun muassa innokkaana frisbeegolfarina tunnettu Lauttakylän Lujan mies aikoo jatkaa harrastelua muiden lajien parissa. Lopullisia hyvästejä kilpaurheilulle hän ei kuitenkaan vielä heitä. 

Lax on voittanut urallaan kaksi Suomen mestaruutta vuosina 2007 ja 2008. Vuoden 2007 alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa hän saavutti hopeaa ja Barcelonan EM-kilpailuissa 2010 Lax sijoittui seitsemänneksi tuloksella 796. Miehen ennätys on komeasti 8 metrin paremmalla puolella 811.

Urheiluhieroja Petteri Laxin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/urheiluhierojapetterilax?fref=ts

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketitLue myösKatso kaikki uutiset