Pituushypyn hallitseva Euroopan mestari missaa MM-kilpailut


Harri Piironen: 18.05.2015 22:44Yleisurheilu
Pituushypyn hallitseva Euroopan mestari missaa MM-kilpailut
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Ranskalainen pituushypyn Euroopan mestari ja hallimaailmanmestari Eloyse Lesueur ei osallistu elokuussa käytäviin Pekingin MM-kilpailuihin polvivamman takia. Nainen ilmoitti asiasta maanantaina Facebook-sivullaan. Lesueurin oikean polven takaristiside on revennyt. Vamma ei vaadi leikkausta, mutta ranskalainen joutuu pitämään harjoittelutaukoa vähintään kaksi kuukautta, eikä ehdi toipua riittävään kuntoon ennen MM-kisoja. Hän kuitenkin elättelee toiveita kilpailemista loppukauden aikana.

Lesueur voitti pituushypyn Euroopan mestaruuden sekä Helsingissä 2012 että Zürichissä 2014. Sopotin MM-halleista 2014 irtosi myös kultamitali. Kevään EM-halleissa Prahassa Lesueur sijoittui viidenneksi. Naisen ennätys on viime vuonna hypätty 692. Ranskalaishyppääjillä on ollut viime aikoina vastoinkäymisiä, sillä viime viikolla uutisoitiin kolmiloikkatähti Teddy Tamghon missaavan myös kesän MM-kilpailut loukkaantumisen takia.

Lähde: France TV
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta