Raitanen, Rinne ja Heikkinen kisaavat lauantaina 1500 metrillä – Katso kisoja suorana


Topi Raitanen sekä hallissä kovaa kyytiä pitäneet Santtu Heikkinen ja Joonas Rinne avaavat ulkoratakautensa lauantaina Saksassa.
Etusuora: 17.05.2023 19:38Yleisurheilu
Raitanen, Rinne ja Heikkinen kisaavat lauantaina 1500 metrillä – Katso kisoja suorana
Kuva: Olavi Kaljunen / Trackpic
Joonas Rinne.
Lauantaina Saksassa, Karlsruhessa, kilpaillaan Runner´s Night (Lange Laufnacht) tapahtuman parissa. Illan mittaan kisataan läjäpäin eriä juoksumatkoilla, joissa tavoitteena on jänisten vauhdittamina juosta kovia aikoja.

Suomalaisittan tapahtumassa riittää jännitettävää, sillä 1500 metrin B-erässä kisaavat Joonas Rinne ja Santtu Heikkinen. Kisojen A-erässä nähdään Topi Raitanen.Esteiden Euroopan mestari Raitanen ei kisannut hallikaudella, mutta hän on useaan kertaan ilmoittanut, että tavoitteena olisi olla jo alkukaudesta hyvässä iskussa, joten toivon mukaan pohkeet olisi pingoitettu vieterimäiseen kuntoon jo kauden avauskisassa.

Heikkinen sen sijaan pisti hallikaudella Suomen kaikkien aikojen tilastojen kärkisijoja uuteen muottiin 1500 ja 3000 metrillä. Myös Helsingissä viime viikonloppuna juostu maantie 5 km 14.10 osoitti miehen olevan kunnossa.

Rinteen hallikausi sujui myös mukavasti, kun Saarijärven Pullistuksen mies paineli halliennätykset 800 ja 1500 metrillä. Rinteen ennätys 1500 metriltä on 3.38,56 (2021).

B-erässä jänis on valjastettu vauhdittamaan 3.37-vauhtia ja A-erässä 3.34. Kisassa onkin hyvä pitää muistissa Suomen ennätys 3.36,33.

Lue myös: Pyyhkäistäänkö Pekka Vasala viimein ulos SE-luettelosta? Suomen kova trio käynnistää kesän Saksassa

Juoksukarkelot Karlsruhessa käynnistyvät kello 15.25, mutta miesten 1500 metrin B-erä on vuorossa kello 21.20 ja A-erä 20.30.

Edellä mainitun kolmikon lisäksi suomalaisista Karlsruhessa nähdään myös Daniel Lundmark ja Niko Viljola 800 metrillä.Lange Laufnacht 2023 livetulokset


Voit seurata Karlsruhen Lange Laufnachtin tuloksia reaaliajassa tapahtuman livetulospalvelussa.


Lange Laufnacht 2023 livestream


Voit seurata Lange Laufnacht 2023 juoksutapahtuman livestreamia alkaen klo 15 alla olevasta videoupotuksesta.Mikäli upotus ei toimi, katso Lange Laufnacht livestreamia Youtubesta.Lange Laufnacht 2023 aikataulu ja lähtölistat


Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta