Raitanen ja Lakka tuovat suomalaisväriä Tukholman Timanttiliigaan

Raitanen ja Lakka kisaavat Tukholman Timanttiliigassa


Tukholman Timanttiliigan osakilpailu kilpaillaan tulevana sunnuntaina.
Etusuora: 30.06.2021 21:20Yleisurheilu
Raitanen ja Lakka kisaavat Tukholman Timanttiliigassa
Kuva: Olavi Kaljunen / Trackpic
Topi Raitanen.
Tukhoman Timanttiliigan alustavat lähtölistat on julkaistu. Urheilijoiden joukosta löytyy myös kaksi suomalaista.

Topi Raitanen starttaa Tukholmassa paraatimatkalleen 3000 metrin esteisiin. Suomalainen on myös kisan ykkössuosikkeja, sillä hänellä on koko urheilijakatraan toiseksi paras tulos tältä kaudelta. Etukäteen ajateltuna hänen kovimpia vastustajia lienevät Kenian olympiakarsintojen nelonen Amos Kirui ja hurjasti tasoaan täksi kaudeksi nostaneet ruotsalaiset Vidar Johansson, Simon Sundström ja Emil Blomberg.

3000 metrin esteiden lähtölista

Raitaselle olisi varmasti erittäin suotuisaa päästä mukaan Monacon Timanttiliigan osakilpailuun 9.7., jossa taso on huomattavasti kovempi. Ainakaan toistaiseksi hänen nimeään ei löydy lähtölistoilta. Viime kaudella hän juoksi Monacossa komean ennätyksenä 8.16,57.

Tällä kaudella 110 m aitojen Suomen ennätyksen 13,31 juossut Elmo Lakka saa kovaa vastaansa kovan nimen - Ronald Levyn. Jamaikalainen on juossut tällä kaudella ajan 13,08 joka syntyi maansa mestaruuskisoissa. Sen sijaan Jamaikan rajojen ulkopuolella hän on tällä kaudella juossut parhaimmillaan sallituissa tuulissa 13,29.

110 m aitojen lähtölista

Lue: Tukholman Timanttiliigan aikataulu

Muokattu 1.7.2021 kello 10:48: Raitanen ei lähde kilpailuun tilastoykkösenä, vaan tilastokakkosena

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketit