Raitanen ja Pulli mukana Timanttiliiga-avauksessa Gatesheadissa


Timanttiliiga-kausi 2021 pyörähtää käyntiin sunnuntaina.
Etusuora: 23.05.2021 15:58Yleisurheilu
Raitanen ja Pulli mukana Timanttiliiga-avauksessa  Gatesheadissa
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Topi Raitanen
Timanttiliigan kauden avauskisassa Iso-Britannian Gatesheadissa nähdään suomalaisväriä, kun Topi Raitanen (3000 m esteet) ja Kristian Pulli (pituushyppy) löytyvät kisojen alustavilta lähtölistoilta.

Estemies Raitaselle kilpailu on ulkoratakauden toinen. Mies juoksi jo helmikuun lopulla 5000 metriä kovatasoisessa kilpailussa Ranskassa aikaan 14.06,15, mikä tuskin kertoo miehen todellisesta iskukyvystä. Viime viikonloppuna HKV:n suojatti vei 4 km:n maastomestaruuden suvereeniin tapaan.

Gatesheadissa Raitasella on vastassaan sopivaa vastusta, kun mukana on runsaasti juoksijoita, joilla on rahkeet juosta 8.20 tuntumaan. Raitasen ennätys on 8.16,57, joka syntyi viime vuonna Monacon Timanttiliigassa.

Tuoreella EM-hallimitalistilla Pullilla on tilastojen valossa hyvinkin realistiset mahdollisuudet viedä vaikka koko kisa nimiinsä. Kisan ykkösnimi on Suomessakin useasti kilpaillut Tajay Gayle, jonka ennätys on 869 ja kauden paras 827.Katso myös: Gatesheadin aikataulu, tulokset, lajit & kaikki osallistujat
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta