Raitanen jatkaa kisakauttaan Ranskassa - kisoista tarjolla livestream


Topi Raitanen kilpailee keskiviikkona Ranskan Marseillessa.
Etusuora: 21.05.2024 20:28Yleisurheilu
Raitanen jatkaa kisakauttaan Ranskassa - kisoista tarjolla livestream
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Topi Raitanen on ainoa suomalaisedustaja Meeting International d´athletisme de Marseille -tapahtumassa keskiviikkona. Raitanen kilpailee kisoissa 3000 metrin esteissä. Kisoista odotetaan laajalla rintamalla kovatasoisia, sillä useissa lajeissa kisaa Rooman EM-kisojen mitalisuosikkeja.Suomalaisen kanssa voitosta taistelee liuta miehiä, joiden ennätykset lymyilevät 8.15-8.20 haarukassa. Mielenkiintoisia kavereita ovat esimerkiksi Saksan Karl Bebendorf, joka juoksi vajaa viikko sitten ennätyksekseen 8.16,84. Espanjan Fernando Carro omaa kovan ennätyksen 8.05,69 (2019), mutta viime vuosina mies ei ole ollut enää ennätysvuosien iskussaan. Ruotsin Vidar Johansson avaa estekautensa Ranskassa. Etiopian Hailemariyam Amare on nähty esteiden MM-finaalissa pariinkin otteeseen ja tällä kaudella pienikokonainen estemies on kipitellyt matkan aikaan 8.15,61.

Raitanen avasi kautensa lupaavasti, kun hän kellotti avauskisassa reilu viikko sitten ajan 8.21,90. Ajatellen Rooman EM-kisoja, niin Raitasen kovimpiin vastustajiin kuuluvat Daniel Arce ja Djilali Bedrani juoksivat Marokon Timanttiliigassa ajat 8.12 ja 8.13. Muutoinkin Euroopan taso vaikuttaa tällä hetkellä olevan esteissä tasokkaampaa, kuin Münchenin EM-kisoihin lähdettäessä.

Raitasen kisa käynnistyy Marseillessa kello 21.05.


Kisojen osallistujat


Kisojen lähtölistatKisojen lähtölistat

Livestream


EA:n sivujen mukaan kisoista on tulossa livestream. Voit katsoa sitä täältä.

Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta