Etusuora: 11.02.2022 20:14Yleisurheilu
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Reetta Hurske
Reetta Hurske jatkoi perjantaina hyvin alkanutta hallikauttaan Puolassa.

Orlen Cup Lodz -nimeä kantavassa kilpailussa Hurske juoksi 60 metrin aidoissa huippuajan 7,93. Hurske oli kilpailun ykkönen ylivoimaisesti, sillä toiseksi sijoittunut Puolan Klaudia Siciarz juoksi ajan 8,11. Kisan alkuerässä Hurske juoksi ajan 8,03.

Hurskeen edellinen ennätys oli parin viikon takaa juostu 7,96. Nooralotta Nezirin matkan Suomen ennätys on 7,91.

Myös Elmo Lakka selvitti tiensä illan finaaliin Lodzissa. Lakka aitoi alkuerissä ajan 7,80, joka on seitsemän sadasosaa paremmin kuin hänen avauskisansa viikko sitten Saksassa.

Finaalissa Lakka juoksi ajan 7,81, joka oikeutti seitsemänteen sijaan. Kisan voitti Rafael Pereira ajalla 7,59.

Alla esimerkki Etusuoran Tilastopaja-integraatiosta. Haluamme tarjota lukijoillemme entistä laadukkaampaa sisältöä ja tulemme Tilastopajan kanssa tekemään yhteistyötä tällä yleisurheilukaudella.

Tilastot tuottaa: Tilastopaja