Risto Ulmalan SE natisee tänään liitoksissaan – Raitanen, Muuse ja Helander kisaavat Irlannissa


Torstaina Irlannissa kisataan Armagh 5k -tapahtuma, jossa on mukana kovia suomalaisnimiä.
Etusuora: 08.02.2024 15:38Yleisurheilu
Risto Ulmalan SE natisee tänään liitoksissaan – Raitanen, Muuse ja Helander kisaavat Irlannissa
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic

Armagh 5k:n päätapahtuma on yleisen sarjan 5 km mittainen maantiekilpailu. Kisa käydään nopealla reitillä, jossa on aikojen saatossa tehty kovia tuloksia.

Vuoden 2024 kisassa Irlannin maaperälle on laskeutunut Janne Ukonmaanahon suojatteja kolmen nimen verran: Topi Raitanen, Mustafe Muuse ja Eemil Helander.Raitanen on kisannut Armagh 5k:ssa ennenkin, kun vuonna 2019 tuloksena oli voitto ajalla 13.43. Aika jää vain sekunnin Risto Ulmalan maantievitosen SE:stä 13.42.

Muuse kävi viime viikonloppuna kiertämässä Belgiassa 15 kierrosta ansiokkaasti, kun tuloksena 3000 metrillä oli huippuaika 7.53,84. Helander juoksi Muusen kanssa samassa kisassa myös hyvin 8.04,29.

Ei olisi lainkaan kumma, jos koko trio luukuttaisi Irlannin pimeässä illassa (Suomen aikaa kello 22.30) alle 14 minuuttia. Jos Ulmalan SE ei rikkoudu, niin kauaksi se ei tule myöskään jäämään.

Kisasta on edellisvuosina ollut tarjolla striimiä, joka todennäköisesti näkyy myös tänäkin vuonna. Striimi löytyy kisojen käynnistyttyä täältä. Miesten 5 km käynnistyy kello 22.30.

Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta