Ruotsin pituushyppytoivo leikkaukseen - olympialaiset jäämässä väliin


Etusuora: 30.03.2016 18:58Yleisurheilu
Ruotsin pituushyppytoivo leikkaukseen - olympialaiset jäämässä väliin
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Ruotsalainen pituushyppääjä Andreas Otterling (s. 1986) joutuu leikkaukseen. Miestä vaivaa rasitusmurtuma jalassa, jonka takia hän ei voinut osallistua Portlandissa toissa viikolla järjestettyihin MM-halleihin.

Helmikuussa Tukholmassa ennätyksensä 812 ponkaisseen Otterlingin toipumisajaksi on arvioitu kolme kuukautta, joten heinäkuussa Amsterdamissa käytävät EM-kisat ja elokuussa Riossa järjestettävät olympialaiset ovat jäämässä ruotsalaiselta väliin.

Aftonbladetin haastattelussa Otterling kuitenkin kertoo jatkavansa uraansa tulevina vuosina, vaikka olympiakauden missaaminen tuntuu erityisen pahalta.

Otterlingin paras meriitti on EM-hallipronssi Prahasta viime vuodelta. Ulkoradoilla miehen ennätys on viime vuonna hypätty 806. Ruotsin kaikkien aikojen tilastossa Otterling on halliennätyksellään kolmas edellään vain Michel Torneus (830) ja Mattias Sunneborn (821)

Torneus (s. 1986) hyppäsi hallikaudella 787 ja yrittää kesällä kohentaa Lontoon olympialaisissa saavuttamaansa neljättä sijaa.

Lähde: Aftonbladet

Otterlingin 812 helmikuussa Tukholmassa:

https://www.instagram.com/p/BB6BePdJcCD/?taken-by=andreasotterling&hl=fi
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta