Ruuskanen EM-historian pisimmällä karsintaheitolla finaaliin - Mörö juoksi helposti välieriin


Etusuora: 06.07.2016 19:24Yleisurheilu
Ruuskanen EM-historian pisimmällä karsintaheitolla finaaliin - Mörö juoksi helposti välieriin
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Amsterdamin EM-kilpailuit jatkuivat keskiviikkoiltana.

Antti Ruuskanen heitti keihään karsinnassa hirmuisen heiton - 88,23! Heitto syntyi ensimmäisellä yrityksellä ja se on kaikkien aikojen pisin karsintaheitto EM-kilpailuissa (video alla).

Tero Pitkämäki valitteli YLE:n haastattelussa tehojen puuttumista ja tuloksena 80,52, joka ei riittänyt finaaliin. Ari Mannio jäi niin ikään finaalin ulkopuolelle heittämällä 78,55. Viimeinen finaaliin selviytynyt heittäjä oli Ruotsin Kim Amb 80,70.

https://www.youtube.com/watch?v=FP_ocqDupcc

Oskari Mörö eteni helposti 400 metrin aitojen välieriin tuloksella 50,37. Mörö sijoittui Martin Kuceran (49,56) voittamassa erässä toiseksi. Jussi Kanervo oli eränsä viimeinen ajalla 52,35 ja jäi välierien ulkopuolelle.

Johanna Peiponen oli naisten 10 000 metrillä 16. ajalla 34.39,91. Peiponen on kärsinyt viime aikoina jalkavaivoista. Kilpailun voitti Turkin Yasemin Can 31.12,86.
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta