Sääntökiemuroista kärsinyt Mörö upeasti mitalisijan tuntumaan


Etusuora: 08.07.2016 22:12Yleisurheilu
Sääntökiemuroista kärsinyt Mörö upeasti mitalisijan tuntumaan
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Oskari Mörö sijoittui upeasti neljänneksi 400 metrin aitojen EM-finaalissa!

Mörön loppukilpailu startti oli kolmeen päivään jo kolmas, mutta se ei näyttänyt suomalaisatleettia paljoa painavan. Mörö aloitti kilpailun tasapainoisesti ja aidan ylitykset onnistuivat mallikkaasti.

Loppusuoralle käännyttäessä Mörö oli muutaman metrin kärkikolmikkoa perässä, mutta sitten alkoi 23-vuotiaan suomalaisen huikea loppuveto. Mörö ohitti pari kilpakumppania, mutta pronssi jäi harmittavan lähelle 0,14 sekunnin päähän. Mörön aika oli hänen uransa toiseksi kovin 49,24. Kilpailun voitti Turkin Yasmani Copello Escobar ajalla 48,98.

Jälkeenpäin voidaan jossitella, mihin suomalainen olisikaan yltänyt ellei hänellä olisi ollut kahta starttia alla. Martin Kuceraa lukuun ottamatta muut finaalijuoksijat pääsivät aloittamaan EM-urakkansa suoraan välieristä.

Mörö oli kisoihin lähdettäessä Euroopan tilastossa tarpeeksi korkealle aloittaakseen suoraan välieristä, mutta Paavo Nurmi Gamesien tulos tuli liian myöhään vaikuttaakseen välieräpaikan saaneisiin.

Joka tapauksessa Mörö esitti perjantai-iltana todella hienon taistelun. Onnittelut!

https://www.youtube.com/watch?v=uMv6c4DxeAo
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta