Sami Itani SUL:n puheenjohtajaksi

Sami Itani SUL:n puheenjohtajaksi


Suomen Urheiluliiton puheenjohtajaksi vuosiksi 2019-21 on valittu kauppatieteiden tohtori Sami Itani. Hän seuraa puheenjohtajana Vesa Harmaakorpea.
Etusuora: 17.11.2018 11:56Yleisurheilu
Sami Itani SUL:n puheenjohtajaksi
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Itani Helsingin Em-kisojen kymmenottelussa 2012.
SUL:n puheenjohtaja valittiin äänestyksellä liittovaltuuston kokouksessa lauantaina. Itani sai 41 annetusta äänestä 35.

Puheenjohtajakilvan ennakkosuosikki OP-ryhmän liiketoimintajohtaja Olli Lehtilä vetäytyi ehdokkuudesta viime hetkillä.

Itani tunnetaan erityisesti kymmenottelutaustastaan. Nyt 31-vuotias Itani voitti urallaan kahdesti Suomen mestaruuden sekä esiintyi Helsingin EM-kisoissa 2012. Hänen ennätyksensä on 7731 (2011).

Itani on menestynyt mainiosti myös muille elämän osa-alueilla. Hän valmistui vuonna 2011 Jyväskylän yliopistosta kauppatieteiden maisteriksi. Valmistumisvuonnaan Itanin pro gradu -tutkielma palkittiin tieteenalansa parhaana Suomessa. Hän on jatkokouluttautunut kauppatieteiden tohtoriksi Aalto-yliopistossa. Tällä hetkellä hän toimii Adeccon henkilöstöjohtajana. SUL:n hallitukseen Itani valittiin vuosi sitten.

SUL:n organisaatio on ollut myllerryksessä tänä vuonna. Keväällä Harri Aalto aloitti SUL:n toimitusjohtajana ja aiemmin tällä viikolla tiedotettiin, että Kari Niemi-Nikkola aloittaa liiton valmennusjohtajana ja Mikko Kivi talouspäällikkönä.

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketit